Tilkomstteknikk

Tilkomstteknikk

Tilkomstteknikk

Arbeidere innen tilkomstteknikk må ha høy bevissthet om helse, miljø og sikkerhet. Det å utføre arbeid i krevende høyder og stillinger gir store krav til arbeidsutstyr som benyttes. Arbeidsoppgaver som innebærer sliping eller kutting kan gi tilkomstteknikker høyere arbeidsrisiko. Konvensjonelt slipe og kutteverktøy har ekstremt høy rotasjonshastighet og gir genererer ofte skarpe fragmenter ved sliping eller kutting.

Tilbakemeldinger som vi har fått fra tilkomstteknikere som har brukt både vårt verktøy har vært veldig positive. Vårt slipe og kutteverktøy har en rotasjonshastiget på mellom 1000 og 3000 rpm og genererer ikke varme gnister. Det er også sertifisert for bruk i ATEX gassoner 1 og 2. Tilkomstteknikere får kvalitetsverktøy som holder lave støynivåer, lave vibrasjonsnivåer, ingen gnister og ingen skarpe fragmenter.  Og ikke mist er det svært håndterlig verktøy for bruk i høyder.

Slipe og kutteverktøy fra Safety Tools Allmet kan også fås med spesialtilpasset drop safety device, som gir en ekstra trygghet for personer og materiell under arbeidsområde.

Tilkomstteknikk