Instrusjonsvideo kutteløsninger

Gjelder for kutteløsninger: A-0300 / A-0301 / A-0302

Brukermanual kutteverktøy

Brukermanual Slipeverktøy

Produktkatalog

Hvorfor velge Safety Tools Allmet?

Vi har igjennom årene satt sammen løsninger som er laget for å holde deg foran vedlikeholdsplanen. Samtidig spare tid ved å slippe krevende risiko evalueringer og kostnader knyttet mot nedstengning, brannvakter, varmt arbeid tillatelse, habitat og krevende opprydningsarbeid.
Lenker til til våre: Kutteløsninger  / Slipeløsningerutleieprodukter

Verktøyet fra Safety Tools Allmet er sertifisert i henhold til ATEX retningsliner og er trygt å bruke i Ex gass-soner 1 og 2 (støvsoner 21 og 22)

Helse, Miljø og Sikkerhet

Våre slipe og kutteløsninger er utviklet med Helse Miljø og Sikkerhet i høysetet. Verktøyet tilbyr lavt vibrasjon nivå, lavt støynivå og lite varmgang. Fragmentene som produseres er ikke skarpe og vil holde seg innenfor noen få centimeter / tommer av arbeidsområdet ditt. Dette gjør opprydding enkelt og trygt.

Lang levetid

Våre roterende filer og disker er både effektive og kosteffektiv. Filene og diskene må ikke antas som normal forbruksvare, slipefilene er helt unike og er i en klasse for seg selv. Kundene forteller ofte at filene og diskene til Safety Tools Allmet varer hundrevis av ganger lengre enn andre høykvalitets slipefiler og disker.

Dette sier kundene om oss: