Introduksjon til Cold Pad

Cold Pad tilbyr komposittbindings- og festeløsninger for å lette strukturelt vedlikehold, ettermontering og oppgradering som samtidig reduserer tilhørende kostnader. De leverer unike, trygge, kalde festeløsninger til alle stål- og betongkonstruksjoner, innen kraftproduksjon, hydrogenverdikjede, offshore vindturbiner, shipping og lagringstanker for olje og gass.

FPSO- og FSO-operasjoner krever regelmessige arbeid eller modifikasjoner på tertiært stål, som endring av kabling, rørstrukturer, stiger, rekkverk, osv. Selv om slike jobber ville være relativt enkle å utføre med varmet arbeids metoder i de fleste bransjer, gir det typiske FPSO- Ex miljøet utfordringer.

Faktisk kan sveisede løsninger påvirke sikkerhet og produksjon, noen ganger til og med kreve maling på baksiden av konstruksjonene med begrenset tilkomst.

Kostnader som dukker opp ender med å koste mer enn selve utstyret!

C-CLAW™

Kald løsning for en pålitelig, holdbar og universell festeløsning

Når du trenger en festeløsning i Ex-gasssoner, kan C-CLAW ™ være det perfekte produktet for jobben.

Et ikke-påtrengende, kraftig festeprodukt med prosessstyrt installasjon.
Rask, pålitelig og holdbar festeløsning for montering, vedlikehold og modifikasjoner for endring av kabling, rørstrukturer, stiger og rekkverk.

  • Permanente strukturelle reparasjoner
  • Ekstremt holdbar
  • Kaldteknikker. Ingen varme arbeider
  • For rørstrukturer, stiger, trapper og mye mer!
cold pad C-Claw
Cold Pad C-Claw pictures

Klargjøring av overflate – fjerning av sveisesøm

Når du trenger Ex / Atex sertifiserte overflatebehandlingsverktøy for kaldt arbeid, tilbyr Safety Tools Allmet verktøy med lang levetid, høy effektivt og fokus på HMS. For både kuttejobber og slipejobber.

Et godt eksempel fra Cold Pad, var en jobb som involverte fjerning av doblingsplater.

Først ble det laget en plan for fjerning med visuell oversikt på hvordan en skulle få tilgang til sveisen med A-0503 – disk. Som en del av A-0302 løsning for fjerning av sveis.

Weld removal disc A-0503

Planlegging av jobben

Job suggestion before weld removal

Når planleggingen var ferdig, var det tid for hovedjobben. Fjerning av sveisesømmen.