Kompositt Reparasjon - Kort fortalt

Kompositt teknologi har eksistert i mer enn et tiår, og representerer et rimelig og tidsbesparende alternativ for rehabilitering av rør. Innføringen av standarder, ASME og ISO-tekniske standarder har hjulpet med å gi kompositt reparasjon bredere aksept i bransjen, som en effektiv løsning for å gjenopprette rørledningens integritet og strukturelle styrke.

Kompositt Reparasjon kan gjøres uten driftsforstyrrelser. Flere og flere rørledningsoperatører gjør disse systemene til en del av sine rørledningsintegritetsprogrammer for reparasjon av korrosjon, og andre feil i stålrørsystemene.

Composite Repairs

Festemiddel

Et viktig prosjekt er å øke kunnskapen i industrien om festemidlene som brukes i flere tilgjengelige komposittreparasjonssystemer. Dette er viktig informasjon, siden festemiddel ikke bare binder reparasjonen til underlaget; de binder også individuelle lag av reparasjonen til hverandre. Hvis båndet mellom lagene ikke er tilstrekkelig, overføres ikke belastningen fra røret til reparasjonen.

Det er tydelig at kompositt reparasjon er i stor grad er avhengig av hvor godt vedheft rørets overflate har. Vi har studert at profilen til den forberedte overflaten i betydelig grad er med på å påvirke feste til kompositt under en reparasjon. Mange Ex klassifiserte steder kan ikke stenges ned for bruk av for varmt arbeid til forarbeid, som for eksempel konvensjonell sliping og sandblåsing. Derfor ble mange av reparasjonene ikke utført tilfredsstillende på grunn av dårlig vedheft til uren overflate.

Bruk av Safety Tools Allmet slipe og kutteverktøy har revolusjonert forarbeid til kompositt reparasjon

  • ATEX for sone 1 og 2. (INGEN varm arbeidstillatelse kreves i disse 2 områdene), Sertifisert av DNV og er klassifisert som et kaldt arbeidsverktøy.
  • Ingen varme gnister. (Forebygging av spot-korrosjon forårsaket av konvensjonell kutte og slipeverktøy)
  • Lav varme. (gjennomsnittlig 30℃ til 60℃ under sliping) – du kan umiddelbart legge hånden på stålet etter at du har slipt eller kuttet i stål.  Ingen igjennom brenning og ødeleggelse av malings film.
Grinding with Rough Boy

Fordeler ved å bruke Safety Tools Allmet

  • Ingen frigjøring av isocyanider. Når du sliper eller kutter gjennom polyuretan.
  • Lavt lydnivå. (<85 dBA) Optimalt for operatører.
  • Ingen farlige skarpe splinter. Bare 1 mm unna arbeidsområdet uten risiko for å bli utsatt for gnister eller splinter.
  • Lav vibrasjon. (Gjennomsnitt <2,5 m / s) Få jobben utført effektivt uten mye tungt press på operatør.
  • Ruhetsprofil på 40 – 75 mikron. Omfattende testet uavhengig av overflateadhesjon av International Paint, Jotun, Chevron og Weatherford.
  • Lang levetid på verktøyet. Mer enn 100 ganger så lang levetid enn konvensjonelt verktøy
  • Veldig god vedheft på forberedt overflaten.