Tilkomstteknikk

Arbeid i krevende høyder og stillinger gir store krav til arbeidsutstyr som benyttes.

Tags: kutteverktøy / Slipeverktøy / Tilkomstteknikk

Tilkomstteknikk

Arbeid innen tilkomstteknikk krever høy bevissthet om helse, miljø og sikkerhet. Arbeid i utfordrende høyder og stillinger stiller strenge krav til det anvendte arbeidsutstyret. Oppgaver som innebærer sliping eller kutting kan medføre økt risiko for tilkomstteknikere. Konvensjonelle slipe- og kutteverktøy har ekstremt høy rotasjonshastighet og produserer ofte skarpe fragmenter under arbeidet.

Tilbakemeldingene vi har fått fra tilkomstteknikere som har brukt våre verktøy, har vært svært positive. Vårt slipe- og kutteverktøy har en rotasjonshastighet på mellom 1000 og 3000 omdreininger per minutt og genererer ingen gnister, og er sertifisert for bruk i ATEX-gassone 1 og 2. Tilkomstteknikere får kvalitetsverktøy som gir lave støynivåer, reduserte vibrasjonsnivåer, ingen gnister og ingen skarpe fragmenter. Verktøyet er også svært håndterlig for bruk i høyder.

Slipe og kutteverktøy fra Safety Tools Allmet kan også fås med spesialtilpasset drop safety device, som gir en ekstra trygghet for personer og materiell under arbeidsområde.

Safety Tools i luften