Korrosjonsvedlikehold

Våre kalde løsninger gir en overflatestruktur som tilsvarer og ligner på sandblåst overflate. Resultatet gjør at du kan male direkte på slipt overflate.

Tags: Korrosjonsvedlikehold / kutteverktøy / Slipeverktøy / Spot Reparasjon / vedlikehold

Korrosjonsvedlikehold – Mekanisk forbehandling

Mekanisk forbehandling og korrosjonsvedlikehold er vår spesialitet. Vi tilbyr ATEX sertifiserte slipe og kutteløsninger som har mange ulike bruksområder og er allerede kjent i markedet for høy effektivitet samt lang levetid.

Safety Tools Allmet har i over 24 år levert unike slipe og kutteverktøy som er perfekt å bruke både for mekanisk sliping og kutting så vel som forarbeid og reparasjonsarbeid innenfor overflatebehandling.

Diverse slip på rør


Kalde løsninger

Våre kalde løsninger gir en overflatestruktur som tilsvarer og ligner på sandblåst overflate ST2.5-3. Resultatet gjør at du kan male direkte på slipt overflate, å få vedheft som holder malingen godt på plass. Tester gjort av flere malingsprodusenter viser veldig gode vedheft resultater.

Verktøyet genererer ingen svevestøv under bruk. Fragmentene som faller ned der du jobber sørger for at omkringliggende utstyr ikke blir skadet. Fragmentene som slipes vekk fjernes enkelt etter endt arbeid, fragmentene er ikke skarpe.

Våre anbefalte løsninger til Korrosjonsvedlikehold

A–0047 – Coating Maintenance Solution
A–0048 – Coating Maintenance Solution Eco
A–0049 – Surface Solution small
A–0052 – Wrap Solution
A–0054 – All–Around Solution
A–0055 – Ship Owners Solution
A–0057 – All Around with Rough Boy Solution
A–0058 – Steel Grinding Solution
A–0059 – Surface Protection Solution